„A pillanat múlékony: akik számára csak holnap kezdődik az élet,
a ma elmulasztott tegnappá zsugorodik.” (Tatiosz)
Nyitóoldal Munkatársaink Rendelőink

Test- és lélek harmonizáció - Természetgyógyászat

Juglandis® test- és lélekharmonizáló terápia

A Juglandis terápia 20 év szakmai tapasztalattal megtervezett jelentős hatású 50-60 perces kezelés. Aktiválja testünk öngyógyító erőit, megteremti a testi-lelki  harmónia feltételeit.

A kezelés során a keleti és nyugati masszázsterápiák energetikai és reflexhatáson alapuló technikái egyaránt szerepet kapnak. Mindez rugalmasan, személyre szabottan kerül kivitelezésre nyugodt, kellemes, stresszmentes környezetben (nem rendelői körülmények között).
A masszázst mindig a páciens energetikai állapotához igazítjuk. Ennek megfelelően alkalmazunk indiai jellegű alapozó masszázst a teljes háti szakaszon, meleg qi-kung golyóval történő egyedi terápiát, alkalomadtán mézes masszázst, könnyed energia aktiváló "csúszóköpölyös" eljárást, speciális tui-na (kínai) masszázst, a lábon speciális Juglandis reflexológiával kombinált tui-na terápiát, kar- és kézmasszázst, hölgyeknek igény szerint mell- és hasmasszázst, indiai jellegű arc- és fejmasszázst. A végén hangtálaink segítségét is igénybe vesszük.


Vendégeink a terápia végére teljesen felfrissülnek és erőteljes energetikai élményekkel lesznek gazdagabbak. Ezen terápia sejtszintig hatol, így azt szoktuk javasolni, hogy 3-4 hetente érdemes megismételni.
 
Bejelentkezés: Farkas Szilviánál  30-989-5714
Ára: 10.000,-Ft