Kezelni az elkerülhetetlent, hogy elkerüljük a kezelhetetlent"
Nyitóoldal Munkatársaink Rendelőink
Szolgáltatásaink

Tuina terápia

Szolgáltatásaink voltaképpen egyetlen téma köré csoportosulnak, ez a Kínai Masszázs. A hagyományos kínai orvoslás eszköztárából ismert fizikális terápia általunk alkalmazott változatában jól ötvöződik kelet és nyugat egészségfilozófiája, ahol fontos szempont az egészségmegörzés és a rehabilitáció.
Minden kezelés a mikrokeringés, ezáltal az energetikai rendszer helyreállítását segíti ezáltal támogatja a fizikai test "öngyógyító" képességét. 


Az akupresszúra, a reflexterápiák, és a fasciális kezelések jeleit is magán hordozó masszázs kiváló élettani hatással bír, de munkánk nem egészségügyi tevékenységMi az egészségtudatos emberek számára nyújtunk közérzetjavító, egészségmegörző szolgáltatást. Ahol tevékenységünk érinti a hivatalos egészségügy területét ott partnereink szakmai segítségével dolgozunk. Erről a "Munkatársaink" menüpont alatt kaphatnak információt.

Állapotfelmérés

A Tuina terápia megtervezésének alapja. A kikérdezés, megtekintés, tapintás, vagyis a problémák tisztázása fontos eleme a helyes masszázssorrend megtervezésének. Nem állítunk fel diagnózist, ezt csak orvos teheti!  Természetesen figyelembe vesszük az esetleges orvosi leleteket, amelyek döntően meghatározzák kompetenciánk lehetőségét.

Kiegészítő módszerek

Vendégeink részére komplex szolgáltatást igyekszünk nyújtani. Partnereink segítségével szükség szerint széleskörű tanácsokkal látjuk el a hozzánk fordulókat. Ebben személyre szabott légzésterápia, gyógynövény és táplálkozás terápia, otthon végzett mozgásterápia, stb. szerepel.

Egyéb fizikális kezelés

Szépségápolás és kondicionálás kategóriájába tartozó kezeléseinket két évtized tapasztalata alapján elsősorban hölgyeknek ajánljuk. A mézes testszépítő masszázs a hátsó rész, vagyis a hát, derék, csípő, fartájék, comb területén hoz jelentós javulást a kisebb zsírpárnák és a narancsbőr elleni küzdelemben. Az első alakos has és mellmasszázs kezelés komplex módszer, amely nagy népszerűségnek örvendett Pozsonyi úti rendelőnkben is.  Segíti megtartani a mell és a has tónusát, segíti test normális működését, tisztítja a nyirok utakat.