Kezelni az elkerülhetetlent, hogy elkerüljük a kezelhetetlent"
Nyitóoldal Munkatársaink Rendelőink
Szolgáltatásaink

Tuina terápia

Szolgáltatásaink voltaképpen egyetlen téma köré csoportosulnak, ez a Kínai Masszázs. A hagyományos kínai orvoslás eszköztárából ismert fizikális terápia általunk alkalmazott változatában jól ötvöződik kelet és nyugat egészségfilozófiája.

Az akupresszúra, a reflexterápiák, és a fasciális kezelések jeleit is magán hordozó masszázs kiváló élettani hatással bír. Segíti a szervezetben az energia és információáramlást, támogatja az öngyógyító mechanizmust. A hatás fokozására köpöly, forró gránitgolyó is rendelkezésre áll.

Állapotfelmérés

A Tuina terápia megtervezésének alapja. A kikérdezés, megtekintés, tapintás, vagyis a problémák tisztázása fontos eleme a helyes terápia megválasztásának. Stúdiónkban a nyelv, a pulzus és a fülön található jelzések vizsgálata történik. Természetesen figyelembe vesszük az esetleges orvosi leleteket, amelyek meghatározzák kompetenciánk lehetőségét.

Kiegészítő módszerek

Vendégeink részére komplex szolgáltatást igyekszünk nyújtani. Partnereink segítségével szükség szerint széleskörű tanácsokkal látjuk el a hozzánk fordulókat. Ebben személyre szabott légzésterápia, gyógynövény és táplálkozás terápia, otthon végzett mozgásterápia, stb. szerepel. Tanácsainkat egy összefoglaló levélben (e-mail) juttatjuk el a páciensekhez.

Egyéb fizikális kezelés

Szépségápolás és kondicionálás kategóriájába tartozó kezeléseinket két évtized tapasztalata alapján elsősorban hölgyeknek ajánljuk. A mézes testszépítő masszázs a hátsó rész, vagyis a hát, derék, csípő, fartájék, comb területén hoz jelentós javulást a kisebb zsírpárnák és a narancsbőr elleni küzdelemben. Az első alakos has és mellmasszázs kezelés komplex módszer, amely nagy népszerűségnek örvendett Pozsonyi úti rendelőnkben, most már elérhető a Bajnok utcában is. Segíti megtartani a mell és a has tónusát, segíti test normális működését, tisztítja a nyirok utakat.